همین حالا در خبرنامه مشترک شوید تا آخرین اخبار ، اطلاع رسانی ها و تخفیف ها را دریافت کنید.

با ما در ارتباط باشید

سبد خرید

سوالات متداول

کلینیک دکتر اجرائیسوالات متداول

جواب سوالات خود را در اینجا یافت می کنید

بله برای راحتی و رفاه حال عزیزان مراجعه کننده به کلینیک امکانات لازم برای حضور در کلینیک فراهم میباشد و عزیزان میتوانند از پارکینک کلینیک به صورت مسقیم وارد اسانسور شده و مقابل درب کلینیک پیاده شوند
در صورت نیاز ویلچر و واکر و عصا نیز مهیا می باشد.

برای دریافت خدمات پروتزی ابتدا با کلینیک تماس گرفته و وقت مشاوره حضوری تعیین کنید در مشاوره حضوری در مورد پروتز مناسب و قطعات مورد نیاز شما تصمیم گرفته میشود و فرایند ساخت پروتز شروع می شود.

بله، برای اطمینان از کارکرد درست قطعات و فیت مناسب پروتز نیاز است که حداقل یک بار در سال به پروتزیست خود مراجعه کرده و سرویس و بررسی قطعات انجام شود، در این صورت عمر مفید پروتز نیز بالا خواهد رفت.

برای ساخت پروتز حداقل به دو جلسه حضوری نیاز است و در صورتی که برای اولین بار پروتز دریافت میکنید به حداقل سه جلسه قالب گیری، تمرین با پروتز موقت و دریافت پروتز نهایی نیاز دارید.

راه رفتن خوب و اصولی با پروتز هم به شرایط و سطح قطع عضو فرد بستگی دارد و هم به کیفت پروتز ساخته شده و قطعات مورد استفاده.
به صورت میانگین شخصی که اولین پروتز خود را دریافت میکند بعد حدود دو هفته میتواند به خوبی با پروتز راه برود و یا از پروتز اندام فوقانی خود به خوبی استفاده کند.

عمر مفید هر پروتز با توجه به کیفیت ساخت پروتز، کیفیت قطعات مورد استفاده،
تناسب قطعات با وزن و سطح فعالیت فرد قطع عضو و نگهداری و مراقبت فرد قطع عضو از پروتز متغیر است. به صورت میانگین عمر مفید پروتز حدود چهار تا هشت سال میباشد.

متاسفانه سیستم بیمه ای کشور برای خدمات پروتز بسیار ناکارآمد بوده و اکثر خدمات پروتز تحت پوشش بیمه نیستند، تنها در صورتی که فرد قطع عضو بیمه تکمیلی داشته باشد و در قرارداد بیمه تکمیلی هزینه دریافت پروتز ذکر شده باشد با دریافت فاکتور از کلینیک میتوانید هزینه های انجام شده را از بیمه دریافت نمایید.

بله برای افرادی که به علت دیابت قطع عضو میشوند اقدامات خاصی باید در ساخت پروتز صورت بگیرد به عنوان مثال از لاینر های مخصوص افراد دیابتی که از زخم شدن استامپ جلوگیری میکند استفاده شود، توزیع وزن در سوکت به درستی و با دقت انجام شود و تز قطعات سبک استفاده شود.

بعد از جراحی قطع عضو زمانی که بخیه ها کشیده شده و ترشح محل قطع عضو متوقف شود، می توانید برای دریافت پروتز اقدام کنید.

برای اینکه استامپ شما به درستی برای پروتز آماده شود نیاز به اقدامات خاصی وجود دارد که از جمله آنها میتوان به بانداژ استامپ برای کاهش تورم، حالت دهی صحیح برای جلوگیری از خشکی مفاصل فوقانی، تقویت عضلات و حساسیت زدایی از استامپ اشاره کرد.
برای آموزش صحیح این موارد میتوانید به کلینیک مراجعه کرده و مشاوره و آموزش رایگان دریافت کنید.


مهم ترین بخش هر پروتز سوکت آن است و فرد قطع عضو باقیمانده عضو خود را درون سوکت قرار میدهد، سوکت ارتباط دهنده فرود قطع عضو و سایر قطعات است و اگر به درستی ساخته نشده باشد فرد قطع عضو حتی در صورتی که از قطعات به روز و گران قیمت استفاده کرده باشپ نمیتواند به درستی از پروتز بهره ببرد و در سوی دیگر اگر پروتز به صورت صحیح و اصولی و باتوجه به شرایط فرد طراحی و ساخته شود فرد قطع عضو حتی با قطعات معمولی به بهترین نحو از پروتز استفاده خواهد کرد.

برای دریافت خدمات پروتز از کلینیک دکتر اجرائی پرداخت هزینه معمولا در دو بخش انجام میشود، بخش اول در هنگام قالب گیری برای شروع فرایند ساخت پروتز و بخش بعدی هنگام تحویل پروتز
البته در برخی موارد با توجه به شرایط مراجع میتوان بخشی از هزینه را به صورت چک نیز پرداخت کرد.

سوال دیگری دارید؟

    09121399225